Bedrijfsoverzicht

J&A (International) Ltd is gevestigd in Lincolnshire, Engeland en telt ruim 120 ervaren medewerkers. Sinds de oprichting in 1979 heeft J&A voortdurend de hoogst haalbare kwaliteitsstandaards qua productie én dienstverlening gehandhaafd op de markt voor professionele textieltransfers en -badges. Onze klanten bestaan zijn bedrijven uit de wasserijbranche en leveranciers van werk- en veiligheidskleding, sport- en promotiekleding.

Alleen J&A biedt u het brede én volledige assortiment zoals u dit op deze site aantreft: van industrie tot vrijetijdskleding, al uw wensen op het gebied van professionele textieldecoratie worden onder één dak geproduceerd.

Historie van ons bedrijf

J&A (International) is eind zeventiger jaren in Engeland opgericht door partners die actief waren in de textiel-, kleding- en uniformenindustrie. Het doel was het produceren van gezeefdrukte badges volgens een in de Verenigde Staten ontwikkelde technologie. J&A werd het eerste bedrijf in Engeland dat zich ging specialiseren in deze techniek en heeft sindsdien de positie van marktleider niet meer afgestaan.

Van de originele toepassing van soms eenvoudige en robuuste producten heeft de expansie van het bedrijf geleid naar voortdurende ontwikkeling van vernieuwde, verbeterde en zelfs compleet nieuwe producten en machines. Vandaag biedt ons assortiment een ruime keuze aan textieltransfers en -badges, vlamvertragende producten, textielmarkeringssystemen en modedecoratietransfers. Daarnaast bieden we ook warmtepersen aan, textielreparatiemethodes. Het resultaat: een moderne, flexibele toeleverancier voor een breed scala aan bedrijven.

J&A International in Spilsby Lincolnshire